سیاسی
مردم در مرحله اول انتخابات ضربه خود را به دشمنان زدند/ قرار نیست هرحرکت مردم حماسه باشد
عضو حزب موتلفه اسلامی درخصوص مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس به اصلاحات نیوز می گوید: نباید هر حرکتی که مردم انجام میدهند را حماسه نام گذاری کنیم. چرا که اصل و ارزش حماسه از بین برود و یک موضوع معمولی شود. اما به هر حال باید از آنهایی که از این حق قانونی خود استفاده نکردند و نسبت به این حق قانونی خود بی تفاوت بودند هم گله کرد. از سوی دیگر این بی تفاوتی باید ریشه یابی شود و مشکلات را حل کرد.
حمیدرضا ترقی عضو حزب موتلفه و کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به انتخابات دور دوم و مشخص شدن ترکیب مجلس دوازدهم، به اصلاحات نیوز میگوید: روز جمعه طبق روال همه دوره ها مرحله دوم معمولا جمعیت شرکت کننده کاهش پیدا میکند، خصوصا اینکه فراگیر هم نبود و فقط در حدود ۲۰و چند حوزه انتخابیه انتخابات برگزار شد.
ترقی با بیان این نکته که مردم در مرحله اول تقریبا ضربه ای که باید به دشمنان در خصوص مشارکت و انتخابات را زدند، تصریح کرد: البته انگیزه مردم در مرحله دوم کاهش پیدا کرده بود. اما در عین حال بازهم به نسبت دور دوم انتخابات قبلی، درصد قابل توجهی افزایش مشارکت مردم را شاهد بودیم اما در کل مقدار کمی است که باید ریشه یابی شود و در جهت افزایش مشارکت مردم چه در مرحله اول و چه در مرحله دوم، برنامه ریزی دقیق و درستی صورت بگیرد که از این وضعیت خارج شویم و به سمت مشارکت حداکثری پیش برویم.
او در ادامه میگوید: بخشی از این برنامه ریزی را میتوان به رفع نارضایتی ها در خصوص معیشت و بخش دیگر نیز به فعال سازی مشارکت های مردمی و فراهم کردن امکانات آنها در صحنه، اختصاص داد.
نباید هر حرکتی که مردم انجام میدهند را حماسه نام گذاری کنیم. چرا که اصل و ارزش حماسه از بین برود و یک موضوع معمولی شود. اما به هر حال باید از آنهایی که از این حق قانونی خود استفاده نکردند و نسبت به این حق قانونی خود بی تفاوت بودند هم گله کرد. از سوی دیگر این بی تفاوتی باید ریشه یابی شود و مشکلات را حل کرد.
ترقی با اشاره به سخنان وزیر کشور مبنی بر اینکه مردم در دور انتخابات حماسه آفریدند، گفت: نباید هر حرکتی که مردم انجام میدهند را حماسه نام گذاری کنیم. چرا که اصل و ارزش حماسه از بین برود و یک موضوع معمولی شود. اما به هر حال باید از آنهایی که از این حق قانونی خود استفاده نکردند و نسبت به این حق قانونی خود بی تفاوت بودند هم گله کرد. از سوی دیگر این بی تفاوتی باید ریشه یابی شود و مشکلات را حل کرد.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان این موضوع که ترکیب مجلس جدید نشان میدهد که مردم به یک خودتشخیصی رسیده اند، گفت: مردم بر اساس تشخیصی که دارند افراد را از لیست های مختلف مورد بررسی قرار دادند و کسی که از نظر آنها امتیاز بیشتری داشته را انتخاب کردند. این رسیدن مردم به یک خود تشخیصی باعث شده تا چندان به لیست ها توجه ای نکنند و متر و معیارشان تعهد و تخصص نامزدها باشد.
انتهای پیام/