سیاسی
برخی از اصولگرایان جوری برای پزشکیان تعیین تکلیف میکنند که انگار خودشان پیروز انتخابات هستند / اصلاحطلبان تندرو به دنبال تحمیل گزینههایشان هستند
فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به موضوع سهمخواهی از کابینه دولت چهاردهم، میگوید: افرادی سعی دارند با فشار بر رئیسجمهور افراد خودشان را تحمیل کنند. بسیاری از این افراد کسانی هستند که تا ظهر جمعه در انتخابات شرکت نکرده بودند یا شاید هم اصلا شرکت نکردند. اصلاح طلبان تندرویی که مانند اصولگرایان تندرو، در حال فشار آوردن هستند.
محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با اصلاحات نیوز با اشاره به موضوع سهمخواهی از کابینه دولت چهاردهم، میگوید :کسانی که اکنون سهمخواهی میکنند دو گروه هستند. گروه اول جریان اصولگرا هستند و جوری برخورد میکنند که انگار خودشان انتخابات را بردهاند و تعیین تکلیف میکنند و دستور میدهند که دولت چه افرادی را بیاورد چه افرادی را نیاورد! البته این گروه بسیار هم عجیب و غریب هستند.
گروه دوم جریان اصلاحات هستند به صورت عموم، که طبیعتا معیارهایی را دارند و برخی مواقع فشارهایی را هم وارد میکنند. در خود جریان اصلاحات هم میتوان دو دسته را مشاهده کرد. یک دسته افراد معقولی هستند و معتقدند رئیسجمهور در فضای آرامش و با معیارهای مورد نظر خودش افراد را انتخاب کند که خب این اتفاق در کمیتههای راهبری با همه انتقاداتی که به آن وارد است، در حال انجام است.
جریان اصولگرا جوری برخورد میکنند که انگار خودشان انتخابات را بردهاند و تعیین تکلیف میکنند و دستور میدهند که دولت چه افرادی را بیاورد چه افرادی را نیاورد! البته این گروه بسیار هم عجیب و غریب هستند.
مهاجری میگوید: گروه دیگر افرادی هستند که سعی دارند با فشار بر رئیسجمهور افراد خودشان را تحمیل کنند. بسیاری از این افراد کسانی هستند که تا ظهر جمعه در انتخابات شرکت نکرده بودند یا شاید هم اصلا شرکت نکردند. اصلاح طلبان تندرویی که مانند اصولگرایان تندرو، در حال فشار آوردن هستند.
محمد مهاجری با بیان اینکه آقای پزشکیان از جریان اصلاحات برآمده است و حق دارد مدیرانش را از این جریان و هرکسی که دوست دارد، انتخاب کند، گفت: حتی دکتر پزشکیان بحث وفاق ملی را هم مطرح کرد که میتواند منجر به این شود بخشی از کابینه او از جریان اعتدالی و حتی اصولگرا باشد. البته که بیشترین سهم باید برای اصلاح طلبان باشد. اما برخی حتی حاضر نیستند همین نگاه را بپذیرند و فشار میآوردند که کابینه باید از اصلاح طلبانی باشد که آنها دوستشان دارند. به نظرم این یک آفت است و اگر پزشکیان به این موضوع تن دهد، میتواند عامل ناکارآمدی و تندروی شود و اگر هم انجام ندهد، خود این افراد عامل فشار به دولت خواهند شد.
افرادی دیگر سعی دارند با فشار بر رئیسجمهور افراد خودشان را تحمیل کنند. بسیاری از این افراد کسانی هستند که تا ظهر جمعه در انتخابات شرکت نکرده بودند یا شاید هم اصلا شرکت نکردند. اصلاح طلبان تندرویی که مانند اصولگرایان تندرو، در حال فشار آوردن هستند.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به این نکته که عقل حکم میکند جریان اصلاح طلب در قوه مجریه حضور داشته باشد، گفت: هرکسی غیر از این را تصور کند، حتما در عالم سیاست زندگی نمیکند و در عالم توهم سیر میکند. من معتقدم جریان تندروی اصلاح طلب نقش قابل توجهی در پیروزی آقای پزشکیان ندارد و اتفاقا جریان اعتدالی تلاش زیادی کردند و از نگرانی رئیسجمهور شدن جلیلی، به سمت پزشکیان رفتند.
جریان تندروی اصلاح طلب نقش قابل توجهی در پیروزی آقای پزشکیان ندارد و اتفاقا جریان اعتدالی تلاش زیادی کردند و از نگرانی رئیسجمهور شدن جلیلی، به سمت پزشکیان رفتند.همین اصلاح طلبانی که سهم خواهی میکنند، در ۳ سال گذشته جز بی تاثیر بودن و عدم حضور کاری نکردند.
او خاطرنشان کرد: از ستاد لاریجانی بیش از ۹۵ درصد آنها به ستاد پزشکیان میل کردند و واقعا هم کار کردند. اینکه فرض را بر این بگذاریم همه تخم مرغهای سبد پزشکیان را یک گروه خاصی از اصلاح طلبان گذاشتند حتما خطا است. همین اصلاح طلبانی که سهم خواهی میکنند، در ۳ سال گذشته جز بی تاثیر بودن و عدم حضور کاری نکردند و اگر کسی هم به فکر انتخابات بود همین جریان اصلاح طلب معتدل است که دنبال انتخابات بود. نقد من صرفا مربوط به این بخش بود.
برخی اصلاح طلبان که ادعای دموکراسی و نقد پذیری را دارند، حق عصبانیت و تلاش برای ساکت کردن بقیه برای عدم نظر دادن را ندارند.
وی ادامه داد: بخشی از اصلاح طلبان نقد من را پذیرفتند بخش دیگر هم به نظرم اصلا نخوانده بودند که من چه نوشتم! نقد همیشه باید قابل تحمل باشد، خصوصا برای اصلاح طلبان که ادعای دموکراسی و نقد پذیری را دارند و به نظرم حق عصبانیت و تلاش برای ساکت کردن بقیه برای عدم نظر دادن را ندارند.
انتهای پیام/