سیاسی
شوراهای عالی علاوه بر موازی کاری، در چابکی دولت تاثیر منفی دارند
یک نماینده مجلس گفت: شوراهای عالی علاوه بر موازی کاری، باعث کُند پیش رفتن کارها میشوند و تاثیر منفی دارند.
ولیالله بیاتی در گفتوگو با اصلاحات نیوز درباره وجود بیش از ۱۰۰ شورایعالی در کشور بیان کرد: ایجاد ساختارهای شورایی در کشور ما چندان موفق نبوده است. نهادهایی که به شکل شورایی عمل میکنند، عملکرد قابل قبولی نداشتهاند و روندشان را مثبت ارزیابی نمیکنم.
ایجاد ساختارهای شورایی در کشور ما چندان موفق نبوده است. نهادهایی که به شکل شورایی عمل میکنند، عملکرد قابل قبولی نداشتهاند و روندشان را مثبت ارزیابی نمیکنم.کارها در این ساختارها، قفل میشود
وی با بیان این که «کارها در این ساختارها، قفل میشود» متذکر شد: رئیس بعضی از این شوراها رئیس جمهور است اما یک جلسه در سال برگزار نمیشود. در برخی دیگر از این شوراهای عالی، چند وزیر عضو هستند اما باز هم جلسهای برگزار نمیشود.
رئیس بعضی از این شوراها رئیس جمهور است اما یک جلسه در سال برگزار نمیشود. در برخی دیگر از این شوراهای عالی، چند وزیر عضو هستند اما باز هم جلسهای برگزار نمیشود.
این نماینده حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان استان مرکزی تصریح کرد: حتی همین شورای عالی فضای مجازی که این روزها نامش بیشتر شنیده میشود، در بخش استانی آن فعالیتی ندارد. شورای فضای مجازی استان مرکزی در ۲ سال گذشته، تنها یک جلسه برگزار کرده است.
حتی همین شورای عالی فضای مجازی که این روزها نامش بیشتر شنیده میشود، در بخش استانی آن فعالیتی ندارد. شورای فضای مجازی استان مرکزی در ۲ سال گذشته، تنها یک جلسه برگزار کرده است.این شوراها نهتنها در روند کارها تسریع بهوجود نمیآورد، بلکه هم مانع میشود و هم روندها را کُند و با تاخیر پیش میبرد.
بیاتی تاکید کرد: کارها با ساخت عناوین، پیش نمیروند. کارها با عملیات اجرایی جلو میروند. اگر تشکیلاتی درست میکنیم، باید به کارها سرعت ببخشد؛ ولی این شوراها نهتنها در روند کارها تسریع بهوجود نمیآورد، بلکه هم مانع میشود و هم روندها را کُند و با تاخیر پیش میبرد.
این نماینده مجلس افزود: بنابراین شوراهای عالی علاوه بر موازی کاری، در چابکی دولت هم تاثیر منفی میگذارند. مثلا یک مدیر قصد دارد یک کار را انجام بدهد یا ندهد، به شورایعالی ارجاع میدهد. تمام تصمیمات را به شورای مربوط منوط میکنند و میگویند شورا باید تصمیم بگیرد. آن شورا هم معلوم نیست چطور و چه زمانی تشکیل جلسه خواهد داد و چه تصمیمی میگیرد. در حالی که یک مدیر باید خودش تصمیم گیرنده باشد.
شوراهای عالی علاوه بر موازی کاری، در چابکی دولت هم تاثیر منفی میگذارند. مثلا یک مدیر قصد دارد یک کار را انجام بدهد یا ندهد، به شورایعالی ارجاع میدهد. تمام تصمیمات را به شورای مربوط منوط میکنند و میگویند شورا باید تصمیم بگیرد. آن شورا هم معلوم نیست چطور و چه زمانی تشکیل جلسه خواهد داد و چه تصمیمی میگیرد. در حالی که یک مدیر باید خودش تصمیم گیرنده باشد.
بیاتی در پاسخ به سوالی درباره بودجهای که صرف این شوراها میشود، عنوان کرد: از آنجا که عموم این افراد در نهادها و مجموعههای دیگری شاغل هستند، معمولا بودجهای به این شوراها تعلق نمیگیرد.
انتهای پیام/