بانک و بیمه
صدور حکم مدیرعامل جدید بانک شهر در مراحل نهایی
بانک شهر “دولتی” نیست بلکه ۹ شهرداری کلان شهر کشور سهامدار اصلی آن هستند و بیش از ۳۰ درصد سهامش متعلق به سهامداران خرد میباشند و طبق اساسنامه بانکهای خصوصی، هیات مدیره توسط سهامداران در مجمع سالیانه انتخاب میشوند و نصب مدیر عامل بانک با تایید و اخذ نظر و رای هیات مدیره صورت میگیرد.
سیدمحمدمهدی احمدی به عنوان مدیرعامل بانک شهر برگزیده شد؛ خبری که ظاهرا به مذاق عدهای خوش نیامده است.
به گزارش اصلاحات نیوز؛ هیات مدیره بانک شهر در آخرین نشست خود که دوشنبه هشتم آذرماه برگزار شد به اتفاق آرا، قائم مقام مدیرعامل این بانک را به سمت مدیرعامل جدید بانک شهر برگزید و برای طی مراحل قانونی بعدی به مراجع ذیربط منعکس نموده، تا ضمن دریافت تاییدیههای لازم، در خصوص آن اتخاذ تصمیم نهایی گردد.
روالی قانونی که برای انتخاب مدیران عامل بانکها و موسسات اعتباری و بر اساس «دستورالعمل نحوه احراز و لغو تأییدیه صلاحیت حرفهای مدیران مؤسسات اعتباری» که در یکهزار و دویسـت و هشـتاد و هشـتمین جلسـه شورای پول و اعتبار به تصویب رسیده و در راستای اجرای بند «ت» ماده ۲۱ «قانون احکام دایمی برنامههای توسعه کشور» مصوب سال ۱۳۹۵ میبایست طی شود.
بدین ترتیب مشخص میشود که انتصاب سیدمحمدمهدی احمدی، عضو هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل بانک شهر به سمت مدیرعامل این بانک، انتخابی است که بر اساس چارچوبها و ضوابطی مشخص صورت گرفته و نمیتوان خدشهای به آن وارد کرد، اما برخی آگاهانه یا ناآگاهانه تلاش دارند ماجرا را به گونهای دیگر نشان داده و حتی در این مسیر از حمله به «تابناک» نیز ابایی ندارند.
برای آنکه ماجرا روشن شود، بهتر است رزومه مدیرعامل جدید بانک شهر را مرور کنیم که در سال ۸۵ به مدت سه سال به عنوان مدیر اداری و پشتیبانی بیمه ملت فعالیت کرده، در سال ۸۸ به سمت مشاور مدیرعامل این بیمه برگزیده شده و تا انتخاب به عنوان مشاور مدیرعامل بانک پارسیان در سال ۹۲، در این مجموعه حضور داشته، از سال ۹۳ عضو هیات مدیره بانک شهر شده و به عنوان معاون ارزی وامور بین اللملل این بانک هم برگزیده شده و از سال ۹۹ قائم مقام مدیرعامل بانک شهر بوده است.
اینها مواردی از سوابق کاری اوست که در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل اقتصاد بازرگانی از دانشگاه شهید بهشتی است، تحصیلات کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه تهران و در رشته علوم اقتصادی به پایان رسانده، دکترای اقتصاد از واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران را در کارنامه دارد و از سوی بنیاد ملی نخبگان، عنوان «نخبه علمی کشور» را دریافت کرده است.
کارنامه پر و پیمان مدیری که افزون بر تجارب متعدد و پرشمار در حوزه بیمه و بانک، سالهاست عضو هیات علمى دانشگاه آزاد تهران شمال با مرتبه استادیار پایه ۲۸ هم هست و بیش از ۳۰ مقاله علمی و پژوهشی چاپ شده دارد و حالا در ادامه مسیر کاری خود به عنوان مدیرعامل بانک منصوب شده است. انتصابی که برخی سعی دارند آن را نشات گرفته از مسائل متفرقه اعلام کنند در حالی که نیم نگاهی به رزومه کاری وی، بهترین استدلال در رد شایعات است.
رویکردی که قطعا از سر دلسوزی نیست که اگر این گونه بود، نمیشد به انتصاب فردی که سالها در حوزه اقتصاد تحصیل و فعالیت کرده و قریب ۱۵سال در حوزه بانک و بیمه فعال بوده و مدارج مختلف را طی کرده خردهای گرفت و کوشید روند قانونی انتخاب مدیرعامل بانک که در قانون اندیشیده شده و با دقت نظر زیاد اجرایی میشود را زیر سوال برد، آن هم در شرایطی که میدانیم بانک شهر “دولتی” نیست بلکه ۹ شهرداری کلان شهر کشور سهامدار اصلی آن هستند و بیش از ۳۰ درصد سهامش متعلق به سهامداران خرد میباشند و طبق اساسنامه بانکهای خصوصی، هیات مدیره توسط سهامداران در مجمع سالیانه انتخاب میشوند و نصب مدیر عامل بانک با تایید و اخذ نظر و رای هیات مدیره صورت میگیرد.
/تابناک