آخرین اخبار
ارائهشده
3 ماه پیشدر
با غنی سازی 20 درصدی اورانیوم توسط ایران اگر مکانیسم ماشه را فعال شود و پروندۀ هستهای ایران دوباره به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع شد شود! در آن صورت چه؟

به گزارش اصلاحات نیوز؛ احمد زید آبادی در کانال تلگرام خود نوشت؛ سخنگوی دولت از آغاز غنیسازی اورانیوم با غلظت 20 درصد در تأسیسات هستهای فردو خبر داده است.
مجلس و دولت، هدف از این اقدام را وادارسازی کشورهای طرفِ برجام بخصوص سه کشور اروپایی به انجام تعهدات خود در جهت لغو تحریم ایران اعلام کردهاند.
این در حالی است که بریتانیا و آلمان و فرانسه می گویندکه به تعهدات خود در برابر برجام کاملاً پایبند بوده اند و تحریمهای آمریکا نیز به آنها ربطی ندارد. از این رو آنان غنی سازی 20 درصد را نقض فاحش تعهدات برجامی ایران تلقی میکنند.
حال آمدیم و یکی از این سه کشور اروپایی به خلاف انتظار مقامهای ایرانی به جای مقابله با تحریمهای آمریکا، طبق اختیاری که در متن برجام به هر یک از آنها داده شده است “مکانیسم ماشه” را فعال کرد و پروندۀ هستهای ایران دوباره به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع شد! در آن صورت چه؟